English
Magyar
Book now
Mandala Bath Booking Request
Kedves Vendégünk, ez a foglalás akkor lesz érvényes miután visszaigazoltuk emailben. Kedves Vendégünk, ez a foglalás akkor lesz érvényes miután visszaigazoltuk emailben. .


Mandala Aqua Natal- kezelés kismamáknak

Mandala Aqua Natal- kezelés kismamáknak
60 perc: 25000HUF

A feltüntetett ár kizárólag fürdőbelépő jeggyel érvényes. A kezelés csak csoportosan foglalható.

Mandala Aqua Natal- kezelés kismamáknak image 1

Az Aqua Natal módszert,vagyis a várandósság idején vízben végzett tornagyakorlatok rendszerét és képzési programját több, mint tíz év alatt fejlesztették ki az Egyesült Államokban. Ez alatt az időszak alatt párhuzamosan dolgoztak várandós nőkkel a medencében és delfinekkel a tengerben.

Az aqua szó jelentése víz. A víz keveredik, megfagy, elolvad, változik, gyógyít. A víz lételeme a változás,miközben jó közérzetet hoz létre. A natal szó a születést megelőző időszakra a várandósságra, a test és lélek kettős metamorfózisára utal. Az Aqua Natal program a bábák bölcsességét és tapasztalatait egyesíti a tánccal, jógával, tudatos légzéssel, vizualizációval, örömmel és a vízben végzett relaxálással.

A program célja: Elősegíteni a teljesen problémamentes várandósságot, tudatosítani az anya és a magzat közötti érzelmi kötődést és felkészíteni a várandós nőket a szülésre és anyaságra. A víz rendkívül kedvező hatással van a várandósság által megterhelt gerincre, ízületkere, csökkenti az ödémát és a babád is jól érzi magát benne.