English
Magyar
Book now
Mandala Bath Booking Request
Kedves Vendégünk, ez a foglalás akkor lesz érvényes miután visszaigazoltuk emailben. Kedves Vendégünk, ez a foglalás akkor lesz érvényes miután visszaigazoltuk emailben. .


Water Flow - Spirituális utazás az anyaméhben... Hamarosan

Water Flow - Spirituális utazás az anyaméhben... Hamarosan
30 perc: 12000HUF
45 perc: 17100HUF
60 perc: 21600HUF

A feltüntetett árak kizárólag 2 órás fürdőbelépő jeggyel érvényesek. Vizes kezeléseinkre időpont fürdőbelépő nélkül is foglalható. Az önálló kezelések árai a "Vizes kezelések árai" menüpontban találhatók.

Water Flow - Spirituális utazás az anyaméhben... Hamarosan image 1

 

AWater Flow három-dimenziós víz alatti utazás, a teljes súlytalanság állapotában. Dinamikus mozgásterápia, nyújtások, hajlítások, delfin-szerű mozgás és kígyószerű ritmikus hullámzás elegye a testmeleg vízben. A kezelés elején a vízfelszínen lebegtetve a terapeuta különböző nyújtó gyakorlatokkal bemelegíti a testet és elősegíti a mélyrelaxált állapot elérését, felkészítve ezzel a pácienst a víz alatti utazásra. Mivel a Water Flow a vízfelszín felett és alatt történik, ezért a vendégek a kezelés időtartama alatt orrcsiptetőt viselnek. A tudat szinte teljesen kikapcsol, a test szabadon mozog és a tökéletes ellazultság, mélyrelaxáció állapotába kerül. A kezelés alatt az anyaméhben való lebegés emlékeinek élményét élhetjük át.