English
Magyar
Book now
Mandala Bath Booking Request
Kedves Vendégünk, ez a foglalás akkor lesz érvényes miután visszaigazoltuk emailben. Kedves Vendégünk, ez a foglalás akkor lesz érvényes miután visszaigazoltuk emailben. .


Mandala Aqua Kontakt- Dinamikus vízi meditáció

Mandala Aqua Kontakt- Dinamikus vízi meditáció
60 perc: 25000HUF

A feltüntetett ár kizárólag fürdőbelépő jeggyel érvényes.

Mandala Aqua Kontakt- Dinamikus vízi meditáció image 1

Az Aqua kontakt egy mély relaxációs állapotot elősegítő vízi relaxáció, dinamikus meditáció. A módszer a vízben gyengéd nyújtásokkal,áramló mozgással a Shiatsu masszázs elemeivel kiegészítve történik. A meleg víz ideális közeg a test és a tudat együttes felszabadulásához. Egész lényünket áthatja a melegség és feloldódik minden feszültség a testben. Ebben a szabadságban teret kap a belső béke és egyre mélyebben bontakozik ki. A kezelés részben víz alatt folyik olyan módon,hogy a kezelt személy egy orrcsipeszt visel,mely meggátolja,hogy a víz ebben az ellazult állapotban bejusson az orrába. A víz alatti létezés így egy olyan különleges formát ölt,melyben a magzati lét válik megtapasztalhatóvá. Az Aquakontakt a légzés a test és a tudat együttes felszabadulása,lehetőség a valódi tudatosság megjelenésére életünkben. Ebben a folyamatban rendkívüli szerepe van a víznek.

A víz az a közeg,ahol életünk első 9 hónapját eltöltjük. A testünk maga is nagy részben vízből áll. A vízzel való érintkezés minden esetben felszabadító,megnyugtató,kiegyensúlyozó hatású. gondoljunk csak arra mennyire lazító és stresszoldó ha csak egy kádfürdőt veszünk. Az Aqua kontakt dinamikus vízi meditációja a testet egy folyamatos lebegő,áramló impulzussorozatban részesíti,ami nagyon lágyan de percről percre egyre hatékonyabban foglalja le az elmét. A gyengéd áramlásban a tudat ellazul, és kialakul egy feszültségektől mentes,kiüresedett állapot. Az így létrejött tudatállapotban való időzés tapasztalata az,hogy számos pozitív hatás figyelhető meg nemcsak a tudati hanem a testi struktúrákban is:

-csökkenti az izomgörcsöket,pihenteti az izmokat

-tágítja a periférikus érhálózatot

-erősíti az immunrendszert

-elősegíti az emésztést

-javítja az alvás minőségét

-mélyebbé teszi a légzést

-csökkenti a stresszt 

-egyensúlyba hozza a szimpatikus és paraszimpatikus működést

 

Az Aqua kontakt segítség

-műtét utáni rehabilitációhoz

- háti fájdalmak esetén

- legyengült állapotoknál,izomgörcsök esetén

-trauma utáni stresszes zavar fennállásakor

-annak aki szeretné az elméjét lecsendesíteni, de nincs rá megfelelő eszköze,szeretett volna megtanulni meditálni, de ebben nehézsége adódott.

-annak aki szívesen gyógyítja testét-lelkét, szeretné szeretni, és aki már szereti a vizet

 

Általában mindenki részt vehet Aqua kontakt vízi relaxáción azonban vannak állapotok amik kizárják a kezelés lehetőségét.