English
Magyar
Book now
Mandala Bath Booking Request
Kedves Vendégünk, ez a foglalás akkor lesz érvényes miután visszaigazoltuk emailben. Kedves Vendégünk, ez a foglalás akkor lesz érvényes miután visszaigazoltuk emailben. .


Fürdőrend

Fürdőrend

 

A Mandala Fürdő alapvető célja a mélyrelaxáció, a tökéletes testi-lelki kikapcsolódás, ezért a fürdőtérben kérjük, tartózkodjanak a hangos beszédtől és a telefonálástól! A zavartalan pihenés érdekében szíveskedjenek kiemelt figyelmet fordítani a többi vendég nyugalmára!

A fürdőben azonos turnuson belül tartózkodók számát limitáljuk, ezáltal mi is garantáljuk a zavartalan nyugalmat és az élmény privát jellegét.

A fürdőt 14 éven aluliak nem használhatják!

 


A fürdőbelépő 2 és 4 óra bent tartózkodásra jogosít. 

Első turnus kezdési időpontja: reggel 11.00 óra. Utolsó belépési időpont: este 19.00 óra.

Az átöltözésre természetesen plusz időt biztosítunk, de a kényelmes bejelentkezés és átöltözés érdekében célszerű a befoglalt időpont előtt legalább 20 perccel megérkezni.

 


A 2 órás időtartam az egyes kezelések időtartamát is magában foglalja.

A masszázsokat és vizes kezeléseket általában a 4 órás turnus végére tesszük, de a kezelések hosszától és a foglalások beosztásától függően ez változhat. Amennyiben van szabad időpontunk, a szolgáltatások a helyszínen is befoglalhatók, az előfoglalás azonban ajánlott, különösen vízi kezelések igénybe vétele esetén. Ha van kikötésük a kezelő személyét illetően (férfi vagy nő), kérjük, ezt előre jelezzék! A lehetőségekhez mérten minden elvárást igyekszünk figyelembe venni.

 


A belépőjegy ára magában foglalja a medencék, az élmény jakuzzi, a gőzkabin használatát, valamint a pihenőterek és kiszolgáló helyiségek igénybe vételét, a kezelések árát ugyanakkor nem tartalmazza.

 


Belépéskor kollégáink útbaigazítást adnak a fürdőben való eligazodást illetően. Ezt követően valamennyi vendégünk szabadon közlekedhet.

 


A fürdőben elektronikus kártyakóddal nyitható öltözőszekrények, valamint különböző tisztálkodási és kozmetikai szerekkel, hajszárítóval felszerelt zuhanyzók állnak vendégeink rendelkezésére. Az ajtónyitó kártyákat bejelentkezéskor a recepción kapják meg. Kérjük, minden személyes tárgyat, értéket hagyjanak a zárt öltözőszekrényben!  Értéktárgyaikat széfünkben megőrizzük a recepciónkon. Kérjük, kezelés után mindig ellenőrizzék a helyiséget egyéb értéktárgyaikért, és ne feledkezzenek meg átöltözéskor köpenyük zsebeit is ellenőrizni. Az elveszett értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni!

 

 


A hosszú hajat – higiéniai okokból – legyenek szívesek összefogni! Hajgumi a recepción igényelhető.

 


Kérjük, minden esetben töltsék ki egészségügyi adatlapunkat és tájékoztassák a recepcióst valamint a terapeutát esetleges egészségügyi problémáikról, baleseteikről, műtéteikről és a várandósságról. Ennek elmulasztása esetén fürdőnket kizárólag saját felelősségükre használhatják!

 


A Mandala Day Spa nem felelős a vendégek által elszenvedett sérülésekért.

 

KELLEMES PIHENÉST KÍVÁNUNK!