English
Magyar
Book now
Mandala Bath Booking Request
Kedves Vendégünk, ez a foglalás akkor lesz érvényes miután visszaigazoltuk emailben. Kedves Vendégünk, ez a foglalás akkor lesz érvényes miután visszaigazoltuk emailben. .


Spirituális fürdőélmény

Spirituális fürdőélmény
tibeti ima malom

 

Az ókori egyiptomiak úgy tartották: „A vízben testünk megtalálja azt a szabadságot, amit lelkünk elveszített.”

 

A Mandala Fürdő e a gondolatot ötvözi a tökéletes fürdőélmény elemeivel.

A Mandala fürdőélmény 3 alappillére:

- a mindent körülvevő víz éltető, mélyrelaxációt biztosító ereje

- a tradicionális masszázsok és különleges vízi kezelések sora

- a végtelen ellazulást és befelé fordulást segítő meditatív atmoszféra

 

A fürdő atmoszférája spirituális utazásra invitál, attól a pillanattól kezdve, hogy belépünk e titokzatos világba. Az 5 érzékszervre ható  élményelemek lépésről-lépésre  segítenek abban, hogy elérjük a testi-lelki megújulást, a belső  békét és harmóniát. Utazásunk egy tibeti imakerékkel kezdődhet, melyet megpörgetve az „OM” teremtő energiáját fogadhatjuk magunkba. Kívánj valamit, és meglásd, valóra válik…

 

 

 A fürdőben futó speciális hang- és fényjáték és a kényeztető orientális illatok a teljes ellazuláshoz vezető út további lépcsőfokai. A fürdő medencéiben vagy az élmény jakuzziban ülve élvezhetjük a víz testünket átölelő, relaxáló és éltető erejét, miközben   a legnépszerűk mantrák dallamai hatják át lelkünket. A sós medence vízében lebegve mantrázhatjuk az elhangzó dallamokat, majd a pihenőtér kényelmes foteleiben vagy fűtött márványpadján kezünkben egy csésze illatos teával üldögélve érhetjük el a végtelen relaxáció állapotát.

És mi teheti az élményt még ennél is teljesebbé? Próbáljuk ki a különleges vízi kezelések, a „lélektáncok” egyikét!