English
Magyar
Book now
Mandala Bath Booking Request
Kedves Vendégünk, ez a foglalás akkor lesz érvényes miután visszaigazoltuk emailben. Kedves Vendégünk, ez a foglalás akkor lesz érvényes miután visszaigazoltuk emailben. .


A fürdőről

A fürdőről
A fürdőről image 1

A Mandala Day Spa & Bath 16 éve működő day spa része 2003-ban nyitotta meg kapuit, számtalan kényeztető masszázsfajtát, testkezelést, hammam rituálét, kozmetikai kezelést, manikűr és pedikűr rituálét kínálva vendégeinek.

 


 

A 2018. elején nyíló új fürdőrész a spirituális fürdőélményt ötvözi a legmodernebb fürdőtechnológiai megoldásokkal. Egyedi meditatív atmoszférájával és különleges szolgáltatásaival azon vendégeket célozza, akik az egyedi, luxus kényeztetést nyújtó helyeket kedvelik.

 

 

A Mandala Fürdő 650 nm2-es területén 4 medence, egy 10 személyes jakuzzi, egy 8 személyes gőzkabin valamint egy kényelmes, fotelekkel, fűtött márványpaddal, büfével kényeztető  pihenő tér szolgálja a zavatalan kikapcsolódást.

 


 

Az öltöző és zuhanyzó helyiségek minden kényelmet biztosítanak; tisztálkodási és kozmetikai szerekkel, hajszárítóval felszereltek,  az elektronikus kártyakóddal nyitható öltözőszekrényekben pedig törölköző, papucs, áll a vendégek rendelkezésére.